193e9054 a252-46bf-84c6-24eb8e834eef%20%281%29

Na mizo postavi škatlico s kar 10 metri pobarvank in pesmic, ki trajajo in trajajo. Sanje? Uresničene!

Preberi, katere motive bodo barvali tvoji otroci, kako velike so pobarvanke in zakaj takšnih pobarvank in pesmic ne najdeš nikjer drugje

#novo

V eni roki nosim sonce ☀️

… v drugi roki pa 10 metrov pobarvank in pesmic

#odkrij

#navduši

papagaj pobarvan-1100

10 metrov je veliko

Žirafa lahko doseže le polovico pobarvank in pesmic, ker je njen vrat dolg 'samo' 5 metrov

Si lahko predstavljaš?

zirafa kvadrat

10 metrov je veliko

Žirafa lahko doseže le polovico pobarvank in pesmic, ker je njen vrat dolg 'samo' 5 metrov

Si lahko predstavljaš?

Skrbno smo izbrali motive, ki so otrokom najbolj všeč, ki jih poznajo ali pa je barvanje odlična priložnost, da jih spoznajo 😀

Ob vsaki pobarvanki je z velikimi tiskanimi črkami napisana še navihana pesmica. Otroci tako bogatijo svoj besedni zaklad, spoznavajo črke in besede.

Koliko pobarvank in pesmic te čaka? Beri naprej

Mockup 004-fertig

Ravno prav so velike, da lahko z barvico ali flomastrom dosežemo vse detajle. In ravno pravšnje so za domačo razstavo na hladilniku 😀

Potrebujem 10 metrov prostora?

Ne, seveda ne. Iz škatlice potegneš eno pobarvanko in pesmico in trak preprosto pretrgaš po perforaciji. Malo nižje te čaka video - poglej, preprosto je.

V vsaki škatlici je kar 30 imenitnih pobarvank in 30 navihanih pesmic. Živali + dinozavri + glasbila = 90 pobarvank in 90 pesmic.

#uau

Škatlica je 9 centimetrov visoka, široka in dolga. Zdrsnila bo v otroški nahrbtnik, mamino torbico ali v očkov velik žep.

Izberi svoje >>

Škatlica pobarvank in pesmic

samo 13,99 €

Vedno pri roki: doma, na izletu, ko greš na obisk in si želiš nekaj trenutkov klepeta brez radovednega para ušes 🙉😉 10 metrov pobarvank imaš s seboj, da otroci v restavraciji lažje pričakajo kosilo in si z barvanjem krajšajo dolgo pot v avtu.

Škarjic ne potrebuješ

Papirnat trak s pobarvankami in pesmicami je perforiran oz. naluknjan in ga z lahkoto pretrgaš. Takole:

Škatlice sploh ni potrebno odpirati, saj v reži že čakata naslednja pobarvanka in pesmica.

Dobiš še bogate dodatne vsebine 🎉

#novo

emoji dinozaver    zvočni posnetek pesmice

emoji dinozaver    video posnetek barvanja

emoji dinozaver    čudovita galerija fotografij

BREZPLAČNO!

Pri vsaki pobarvanki in pesmici je QR koda. Z mobilnim telefonom ali tablico jo skeniraj in odpri povezavo.

predogled telefon-compressor

Ekspresna dostava

Vsak delovni dan: vsa naročila, oddana do 20h, odpošljemo še isti dan in so praviloma dostavljena že naslednji delovni dan.

* Velja za naročila, ki so plačana s kartico ali po povzetju. Pri plačilu na TRR odpošljemo, ko prispe nakazilo ali potrdilo o plačilu.

Pobarvanke so se izkazale za odličen pripomoček pri sproščanju ☁️

Pobarvanke imajo lahko veliko pozitivnih vseživljenjskih učinkov na otroke. Med barvanjem se osredotočijo, umirijo in sprostijo svoj ustvarjalni potencial.

Kako do brezplačne poštnine in darila?

#olala

- pri naročilu ene škatlice pobarvank in pesmic je poštnina le 0,99 €

- pri naročilu dveh podarimo BREZPLAČNO poštnino + DARILO 12 kakovostnih barvic Staedtler

- najbolj priljubljeno: KOMPLET: živali + glasbila + dinozavri je najbolj priljubljena izbira, ki vam prinaša še 3 darila: brezplačno poštnino, 12 kakovostnih barvic Staedtler in 10% popust

Izberi svoje >>

Škatlica pobarvank in pesmic

samo 13,99 €

52bc5609 ffcf-43a2-b5bc-73ac8e925663

Zelo posebna in omejena, butična izdaja. Izdelali smo jih samo 500.

Zakaj tako malo? Zato, ker si vsi želimo podariti nekaj posebnega. Tvoje darilo bo posebno, ker smo takšne pobarvanke in pesmice razvili in izdelali samo mi, v omejeni izdaji 500 izvodov.

papagaj pobarvan-1100

100% garancija na zadovoljstvo

Če z izdelkom ne boste popolnoma zadovoljni, ga v roku 30 dni vrnite in takoj vam vljudno vrnemo denar.

0c4016f5 6eb4-4c6a-82de-2cb8b7786c91

Poročam: pobarvanke odprte, počasi jih vlečemo ven in barvamo. Prišli smo do kužka, pobarvali tudi klobase ki jih ima za kosilo in zdaj imamo spet odprto fronto “Mamiiiii zakaj nimamo kužija? Oči je rekel da ga imamo lahko!” Pesmice zraven so super, mislim da mi bo uspelo preusmerit pozornost s kužka na kakšno večjo žival v živalskem vrtu :)

Hvala!

Pošiljam pozdrave z oblačne in mrzle Gorenjske, Tanja


Tanja J.

No evo. Prvič da mož ni zavijal z očmi ko sem naročila nekaj z interneta!!!

Klara Š.

Spostovana gospa Brina, Vam moram sporociti tako slabo kot dobro novico. Dobra je, da sem z nestrpnostjo cakala postarja in Vase skatlice. Vzela sem jih za svoja vnucka.

No, slaba novica je ta, da sta pobarvanke, ki so bile skrite in namenjene kot darilo za Miklavza, prehitro odkrila. Rada vohljata, ko prideta na obisk.

Da pa zakljucim z dobro novico: bile so jima zelo vsec.


Vse pohvale, Stihova

Izberi svoje.
Otroci jih naravnost obožujejo.

ŽIVALI: 30 imenitnih pobarvank in 30 navihanih pesmic

papagaj, morski pes, polž, metulj, kenguru, kameleon, pikapolonica, miš, konj, gosenica, krt, veverica, rak, maček, pajek, žaba, lisica, stonoga, netopir, zajec, opica, kokoš, lev, kobilica, medved, čebela, raca, želva, krokodil

13,99 €

Izberi svoje >>

GLASBILA: 30 imenitnih pobarvank in 30 navihanih pesmic

boben, klavirska harmonika, akustična kitara, saksofon, violina, klavir, prečna flavta, tamburin, trobenta, ksilofon, orglice, kraguljčki, kontrabas, bobni, dude, električna kitara, kljunasta flavta, ropotulja marake, rog, sintesajzer, trstenke, citre, afriški boben djembe, violončelo, tuba, harfa, triangel, pozavna, bas kitara, diatonična harmonika

13,99 €

Izberi svoje >>

DINOZAVRI: 30 imenitnih pobarvank in 30 navihanih pesmic

dinozavri in njihovo in njihovo življenjsko okolje: driozaver, stegozaver, diplodok, vulkan, triceratops, pterodaktil, paleontolog, dinozavrove kosti, zavropelta, dinozavrove stopinje, tiranozaver, palma, evoplocefal, praprot, parazavrolof, dinozavrovo gnezdo, jajca že pokajo, dinozaver se izvali, mladički dinozavrov, celofiz, pteranodon, dinozavrove kosti, albertonekt, dinozavrove stopinje, lioplevrodon, drevo ginko, mladič tiranozavra, dinozavrovo okostje, spinozaver, dimetrodon

13,99 €

Izberi svoje >>

Otroci jih naravnost obožujejo

Nove 10-metrske pobarvanke in pesmice smo pripravili v treh izvedbah: živali, glasbila in dinozavri. V vsaki škatlici je 30 imenitnih pobarvank in 30 navihanih pesmic.

mockup 2-roza-crop

Predstavljaj si otroško radovednost: katera bo naslednja?

Pobarvanke so izjemno jasne, brez kičastih vzorcev in motivov, ki bi otrokom zavirali ustvarjalnost. Ravno nasprotno - narejene so tako, da jih otroci lahko dopolnijo s svojo bogato domišljijo 🎨

Zato jih imajo tako radi ❤️

3e45da9d bb32-4496-9203-6bdf95e9524e
e1e32a87 cfd4-46ad-9f9c-3bfe094034b4

Proizvajalec in založnik: KRASSNO Pro d.o.o., Dimičeva 9, SI-1000 Ljubljana.

Navodila za namestitev: škatlo odprite in trak namestite čez označeno stranico. Škatlo zaprite in trak povlecite z zunanje strani škatle.

Navodila za uporabo: ko je trak pravilno nameščen, ga počasi vlecite iz škatle in pretrgajte po perforaciji. Iz škatle ne vlecite daljšega traku, ne da bi ga pretrgali.

Opozorila: ni primerno za otroke, mlajše od treh let. Dolg trak. Nevarnost zadavitve. Uporabljajte pod nadzorom odrasle osebe. Sestaviti mora odrasla oseba. Pred uporabo preberite navodila, jih upoštevajte in shranite kot napotek.

email: info@krassno.com 
telefon: 06 555 67 58

KRASSNO Pro d.o.o.
Dimičeva ulica 9
1000 Ljubljana

Krassno logo

© 2021 Vse pravice so pridržane.
KRASSNO Pro d.o.o.