O nas

KRASSNO Pro d.o.o. je slovensko podjetje, ki je specializirano za razvoj inovativnih pristopov učenja skozi igro. Ustvarjamo novo otroško literaturo, ob kateri se otroci sami visoko motivirajo za doseganje novih ciljev.

Komaj čakamo, da tudi vam pomagamo zanetiti iskrice v otroških očeh.

Razumemo otroke

Časi se spreminjajo. Pristopi in metode tudi. Otroci pa ostajajo enaki. Motiviramo jih lahko le, če se najprej motivirajo sami. In tukaj pridemo na vrsto mi s svojimi izkušnjami, znanjem in izdelki.

Ponosni smo, da nam zaupajo starši, vzgojitelji in učitelji. Njihovo zaupanje smo si pridobili s kakovostnim delom in zadovoljstvom otrok.

Zanimivi začetki

Direktor Jaka Novak je prevzel vodenje podobnega podjetja Kracarije že leta 2014. Takrat so se začeli zametki današnjega podjetja KRASSNO Pro.

Od leta 2014 ustvarjamo otroške spomine in prižigamo iskrice v njihovih očeh. Začeli smo s šivanko in nitjo. In seveda z otroško domišljijo.

Igrača, izdelana po otroški risbici

Iz otroške risbice izdelamo točno takšno igračo. Si predstavljate otrokovo navdušenje? Mi smo ga doživeli in lahko vam povemo, da je to nekaj najlepšega.

Samo dve leti kasneje je direktor podjetja na Uradu Republike Slovenije za intelektualno lastnino registriral prvi zaščiten model v Sloveniji, neposredno povezan s pobarvankami. Ponosni smo, da je med patenti in modeli na tem področju edini zaščiten model* v Sloveniji naš.

Jaka Novak, Prvi dnevnik

Prvi dnevnik, RTV SLO, Edinstvene igrače za otroke

Danes smo v podjetju KRASSNO Pro specializirani v razvoju in proizvodnji inovativne otroške literature, ob kateri se otroci sami visoko motivirajo za doseganje novih ciljev.

Inovativne pobarvanke smo prvič javno predstavili v oddaji Preverjeno na POP TV v letu 2016. Do danes smo izdelek večkrat pomembno nadgradili in izboljšali.

Pobarvanke v oddaji Preverjeno

Preverjeno, POP TV

Vemo, da ne vemo vsega. Zato se vedno povežemo z najboljšimi strokovnjaki in znanstveniki na najrazličnejših področjih.

Nismo si mislili, da bomo pri svojem delu potrebovali tudi paleontologa. V literaturi smo naleteli na neusklajene informacije o dinozavrih. In morali smo se prepričati, da razvijamo vsebinsko točne pobarvanke in pesmice o dinozavrih, zato smo se v tem primeru povezali s paleontologi.

21-članska ekipa vzgojiteljev, učiteljev, ilustratorjev, avtorjev in strokovnjakov iz Slovenije, Japonske in Velike Britanije je 2 leti razvijala inovativne pobarvanke in pesmice  ki so v hipu navdušile otroke in starše. Nas pa so navdušili izjemni rezultati.

Izdelki v oddaji Ugriznimo znanost

Izdelki v oddaji Ugriznimo znanost, RTV SLO

Kreativna, inovativna in izkušena ekipa uživa v premikanju meja. Ustvarjamo otroške spomine in stavimo na živo domišljijo. In kar je najpomembneje: verjamemo v otroke.

Stavek “ta današnja mladina ...” je kompliment le, če ga poveš z nasmeškom. Poskusite :)

p.s. Ob prvem vtisu z našimi izdelki mnogi vzkliknejo “Ja to je pa krasno!”. Zato se preprosto imenujemo Krassno. Priznamo. Fino se nam zdi, ko ljudje ob naših izdelkih nevede vzklikajo naše ime. Takrat nam ustnice zlezejo v nagajiv nasmeh, pa nihče ne ve, zakaj. Zdaj veste.

Krassno zgradba


KRASSNO Pro d.o.o.
Dimičeva ulica 9
1000 Ljubljana

email: info@krassno.com 
telefon: 06 555 67 58

Davčna številka: 56896131
Matična številka: 8258031000
TRR: IBAN SI56 1010 0005 7012 521

* nazadnje preverjeno v bazi podatkov Uil Sipo 24.9.2020

email: info@krassno.com 
telefon: 06 555 67 58

KRASSNO Pro d.o.o.
Dimičeva ulica 9
1000 Ljubljana

Krassno logo

© 2021 Vse pravice so pridržane.
KRASSNO Pro d.o.o.